Koordinátori

UPC nie je len budova so 4 holými stenami. Je to miesto, kde to žije a preto sú potrební ľudia, ktorí občas tých druhých usmernia. Na čele všetkého stojí o.Martin. Ale aby to celé nestálo na jeho pleciach, pomáhajú mu ľudia, ktorí chcú svoj čas a sily v Banskej Bystrici venovať nielen škole, ale aj ďalším ľudom (tzv. dobrovoľníci). Takých ľudí je veľa a tu je zopár z nich, ktorí to zastrešujú.

Ľubka Stanková

Ahojky, moje meno je Ľubica, jednoduchšie Ľubka. Pochádzam z východného Slovenska a som učiteľka matematiky a techniky. Mám veľmi rada tvorivé činnosti (rezbárstvo, drotárstvo), tancovanie (najlepšie, keď ma nikto nevidí) a spievanie (keď ma nikto nepočuje). Najpravdepodobnejšie ma nájdeš s knihou v ruke a úsmevom na tvári. Mojou úlohou je zoceliť prácu všetkých koordinátorov, aby sme spoločne slúžili Bohu a pracovali ako včeličky v úli.

Kontakt: lubica.stankova2000gmail.com


Michaela Timková

Ja som Miška a študujem za pani učiteľku v škôlke a neskôr budem aj za p.uč. prvého stupňa. Som z Turčianskych Teplíc, ale už veľa rokov sa pohybujem v BB, alebo v jej okolí. Mám veľmi rada mladých ľudí, humor, spev, tanec a zapájanie sa do rôznych aktivít. V UPC mám na starosť viacero vecí, napríklad spievanie alebo hranie na omši, ZKSM a postupne dedím úlohy po slečne vedúcej Ľubke, napríklad otravovujem ostatných koordinátorov, aby robili, čo majú. Spoločne sa snažíme vytvárať miesto, kde môžu mladí oddychovať, zabávať sa a duchovne načerpať.

 

Kontakt: timkovamichaela.mt@gmail.com

Insta : @mm.timkov


Timotej Šnirc

Ahojte! Som Timotej (pokojne Timo) a v Bystrici študujem učiteľstvo histórie a geografie. Ak váhaš či prísť do UPC, tak jednoducho neváhaj . Aspoň raz (alebo aj dvakrát) to za pokus určite stojí. Ak potrebuješ radu/pomoc, alebo čokoľvek iné, pokojne sa na nás obráť. Na to sme predsa tu. 😀

Kontakt: timotejsnirc@gmail.com

Instagram: @_timothej_

 

 


Veronika Šašalová

Čaute, som Vero. Občas messy, vtedy sa pýtam „kde si? “ (Toho hore i samej seba). No čo sa týka UPC, musím byť v obraze a vedieť čo sa dialo, čo sa deje a čo sa bude diať, pretože mám na starosti propagáciu všetkých akcií a dávam vám o nich vedieť na tejto stránke, Facebookovej skupine a Instagrame. Ak si aj napriek všetkej tej propagácii nevieš úplne predstaviť koncept nejakej našej akcie, neváhaj ma zastaviť a na čokoľvek sa spýtať. Zastav ma aj v prípade, že by si chcel s týmto propagačným odvetvím nášho UPC pomôcť, budem sa len tešiť .

Kontakt: veronika.sasalova22@gmail.com

 


Ondrej Cánik

Ahojte, volám sa Ondrej, som z Banskej Štiavnice a študujem druhý rok na FPV odbor aplikovaná informatika a vývoj softvéru. Mám rád hudbu, smiech, ľudí a veľmi rád pomáham druhým. V UPC pomáham so všetkým čo je potrebné. Čiže raz ma môžete vidieť v našom zbore a inokedy pri príprave svätých omší.

Kontakt: canik.ono@gmail.com

 

 


Dominika Súkeníková

Ahojte, ja som Dominika (Domča) a na UMB študujem matematiku a angličtinu. Milujem hudbu a rozhodla som sa s touto svojou vášňou podeliť aj v našom UPC zbore, aby sme mohli spolu svojím spevom oslavovať Ježiša. Budem veľmi rada, keď sa k nám pridáš a zaspievaš/zahráš si s nami.

Kontakt: domisukenikova@gmail.com

 

 

 


Marek Čuraj

Čaute, ja som Marek a študujem učiteľstvo angličtiny a telesnej výchovy. ‍ Veľmi rád cestujem a vždy keď mám čas využívam ho na rôzne športy. ‍‍ V UPC pomáham pri propagácii, točím videá do reels a určite ťa zachytím aj na fotkách, ktoré vzniknú pri našich akciách. V neposlednej rade som aj technik/zvukár. Teším sa aj na teba!

Kontakt: marecekcuraj@gmail.com

Instagram: @mcurajko

 

 


Ivka Rakytová

Ahoj! Volám sa Ivka a študujem na UMBčke učiteľstvo biológie a angličtiny. Pochádzam z východu, no Bystrica sa už pomaly stáva mojím druhým domovom. Mám rada spev, hudbu, kreativitu, jedlo a najmä čas strávený so skvelými ľuďmi. V UPCku ma môžeš zastihnúť počas nácvikov zboru či spievania žalmov na sv. omšiach. Taktiež mám na starosti upratovanie a poteším sa každej pomocnej ruke, ktorá nám to tu pomôže zútulniť.

Teším sa na teba! ❤️

Kontakt: ivanka.rakytova@gmail.com


Anička Vallušová

Anička si toho v Banskej Bystrici prežila už veľa. Preto je takmer univerzálny poradca čo sa týka mesta i diania v UPC. Okrem toho spravuje aj naše financie, rieši projekty a granty – preto ak naozaj nevieš čo s peniazmi… – prines, Anička ich určite využije.

Kontakt:  anickav@gmail.com

 

 

 

 


Gabika Paštrnáková

Volám sa Gabika, moja prvá návšteva UPCka prebiehala spolu s čistením záchodov. Od vtedy si ma tu nechali a pomáham s upratkom. Študujem predškolskú elementárnu pedagogiku takže veľmi rada pomôžem strateným prváčikom s čímkoľvek.

Kontakt: gpastrnakova2004@gmail.com

Instagram: @gpastrnakova

 

 

 


Veronika Kozová

hooj Volám sa Veronika a študujem cestovný ruch na ekonomickej fakulte. V UPCčku mám na starosť mňam mňam tím, keďže jedlo je môj život. Občas je mi prednejšie ako môj frajer Jožko. Rada ťa uvidím pri ochutnávke mojich výtvorov na UPC akciách. Taktiež mám veľmi rada akékoľvek športy, ktoré mám tento rok v našom UPC pod palcom. Ak máš chuť si trošku zašportovať, neváhaj ma kontaktovať. Teším sa na teba❤️

Kontakt: vkozova@protonmail.com 

 

 


Bystrík Dobšovič

Ahojte, volám sa Bystrík. Študujem v piatom ročníku odbor medzinárodné vzťahy. V UPC pomáham ako kostolník a miništrant, tiež si rád zahrám pri svätej omši na kachon. Máš túžbu čítať prosby alebo čítanie? Alebo by si chcel miništrovať? Na tieto a ďaľšie otázky veľmi rád odpoviem. Rád sa s tebou porozprávam o medzinárodných vzťahoch, sci-fi alebo hocičom inom.

Kontakt: bystrikdobsovic@gmail.com

Instagram @bystrikdobsovic


Alžbetka Kluvancová

Nazdaaar! Moje meno je Alžbeta, ale z nezistených dôvodov ma o. Martin volá Maťka, tak nebuďte prekvapení. Pre ostatných som Betka. Som súčasťou mňam-mňam tímu. Študujem predškolskú pedagogiku a rada kolegyniam pomôžem so školou. Ak si ešte stále stratený/-á v UPC, v škole alebo celkovo v Bystrici, tak mi daj vedieť a ukážem ti to tu 😉

Kontakt: kluvancova.a@gmail.com

Instagram: a_kluvancova